Over mij

Ik ben Berna Mentink-Krijger en ik ben sinds 1996 gediplomeerd sportmasseur. Samen met mijn echtgenoot ben ik al vele jaren eigenaar van MSP Opleidingen, een opleidingsbedrijf voor massage-opleidingen, in Leiden. Ik ben daardoor in contact gekomen met heel veel verschillende vormen van massage. In de loop van de jaren heb ik regelmatig familie en vrienden gemasseerd en nu wil ik dat uitbreiden naar een mooie eigen praktijk.

Ik heb regelmatig deelgenomen aan interessante nascholingen, waaronder Cupping Massage, Dynamic Taping, Specialisatie Massagetechnieken, waarbij een verdieping van de massagehandgrepen werd behandeld zoals triggerpoint massage, deep tissue, bindweefsel, stretch technieken e.d.

In 2019 heb ik het diploma Voetreflexmassage behaald met extra aanvullingen als Voetreflexmassage bij Stress en Burn-out en Voetreflexmassage en AD(H)D. Met deze mooie techniek kan ik een zeer ontspannende voetmassage geven. Zeker in deze drukke tijden is dat een verwenuurtje.

Door deze combinatie van massagetechnieken is het voor mij mogelijk om bij u gericht met uw klachten aan de slag te gaan.

In deze tijd van corona zal ik met zeer veel zorg en aandacht voor hygiƫne de massages geven.